Samsung Reparation i Århus

Har du ødelagt din iPhone eller har den brug for et nyt batteri? Vores teknikere kan reparere din smartphone hurtigt og billigt.

Samsung S23 FE

Samsung S23

Samsung S22 Ultra

Samsung S22 Plus

Samsung S22

Samsung S21 Ultra

Samsung S21 Plus

Samsung S21

Samsung S20 Ultra

Samsung S20 Plus

Samsung S20 FE

Samsung S20

Er din Samsung gået i stykker, kan vi hos phonegadgets reparere den hurtigt og billigt. Vi tilbyder blandt andet skærmudskiftning eller isætning af nyt batteri, men uanset hvad du har behov for at få repareret på din Samsung, kan vi hjælpe dig.

Samsung reparation? – Du er ikke den eneste!

Det sker for rigtig mange ejere af en Samsung, at der bliver behov for udskiftning af en eller flere dele. Fra det ene splitsekund til det andet kan en pludselig bevægelse være årsagen til, at skærmen i din Samsung er gået i stykker. Det kan også være, at din gamle Samsung har brug for et nyt batteri, som det ofte bliver nødvendigt med tiden.

Heldigvis tilbyder vi Samsung reparation til billige priser, og du er altid garanteret høj kvalitet, når du vælger at få monteret eksempelvis ny skærm i dit ipad-produkt hos os.

Samsung batteri skift

Størstedelen af Samsung er tændt hele tiden, hvilket givetvis tærer på batteriet. Det er essentielt, at enheden kan holde strøm, og derfor er det af stor betydning at have et velfungerende batteri. Over tid, vil batteriet blive slidt, og derfor tilbyder vi batteri udskiftning, så du kan forlænge din mobils levetid.
Er du interesseret i batteri skift på din Samsung, skal du blot kontakte os.

Reparation i Århus

Vi har butik i Ryesgade 28, 8000 Aarhus Derfor tilbyder vi iPad reparation i Århus, og du kan komme forbi helt uden tidsbestilling, så du kan få repareret dit udstyr, når det passer ind i dine planer.

Se priser for de enkelte modeller ved at klikke dig videre her på siden.