Motorola Reparation i Århus

Har du ødelagt din iPhone eller har den brug for et nyt batteri? Vores teknikere kan reparere din smartphone hurtigt og billigt.

Motorola G Serie

Motorola E Serie

Motorola One Serie

Motorola Edge Serie

Er Motorola gået i stykker, kan vi hos phonegadgets reparere den hurtigt og billigt. Vi tilbyder blandt andet skærmudskiftning eller isætning af nyt batteri, men uanset hvad du har behov for at få repareret på din Motorola, kan vi hjælpe dig.

Motorola reparation? – Du er ikke den eneste!

Det sker for rigtig mange ejere af en Motorola, at der bliver behov for udskiftning af en eller flere dele. Fra det ene splitsekund til det andet kan en pludselig bevægelse være årsagen til, at skærmen i din Motorola er gået i stykker. Det kan også være, at din gamle Motorola har brug for et nyt batteri, som det ofte bliver nødvendigt med tiden.

Heldigvis tilbyder vi Motorola reparation til billige priser, og du er altid garanteret høj kvalitet, når du vælger at få monteret eksempelvis ny skærm i dit Motorola-produkt hos os.

Motorola batteri skift

Størstedelen af telefoner  er tændt hele tiden, hvilket givetvis tærer på batteriet. Det er essentielt, at enheden kan holde strøm, og derfor er det af stor betydning at have et velfungerende batteri. Over tid, vil batteriet blive slidt, og derfor tilbyder vi batteri udskiftning, så du kan forlænge din mobils levetid.
Er du interesseret i batteri skift på din Motorola, skal du blot kontakte os.

Reparation i Århus

Vi har butik i Ryesgade 28, 8000 Aarhus Derfor tilbyder vi Motorola reparation i Århus, og du kan komme forbi helt uden tidsbestilling, så du kan få repareret dit udstyr, når det passer ind i dine planer.

Se priser for de enkelte modeller ved at klikke dig videre her på siden.