Reparation af iPhone 6

Skærm udskiftning

349 kr.

Batteri udskiftning

299 kr.

Ørehøjtaler-udskiftning

249 kr.

Højtaler udskiftning

249 kr.

Mikrofon udskiftning

299 kr.

Ladestik-udskiftning

299 kr.

Tænd/sluk knap-udskiftning

299 kr.

iPhone 6 reparation i Århus

Book din tid her

Reparation af iPhone 6

Hos PhoneGadgets tilbyder vi flere former for reparationer af din iPhone 6. Uanset om der erproblemer med højtalerne, tænd/sluk knappen, batteriet eller noget helt andet,så hjælper vi dig med det. Alt efter hvilken reparation din iPhone 6 trængertil, så gør vi det for under 450,-. Hos os er du garanteret god service og højkvalitet, samt 2 års garanti på de reparationer vi udfører på din iPhone.

iPhone 6skærm udskiftning

Skærmen på en iPhone risikerer nemt at gå i stykker. Når du har den i tasken, lommen ellerandet tager den hurtigt imod ridser fra andre genstande. Taber du din iPhone, kan det ende med en helt ødelagt skærm, som ikke kun er træls ved, at man ikke kan se hvad, der vises på skærmen, men ligeledes er det ikke sikkert, at skærmenreagerer når du taster. Hos os står vores teknikere klar til at skifte din skærm samme dag som uheldet er ude.

Kig forbi i Århus

I vores butiki Aarhus tilbyder vi walk-in service, så du på den måde kan komme ind, når det passerind i dine planer. Vores teknikere står klar til at gøre din iPhone 6 så god som ny igen. Ovenover finder du de reparationer vi tilbyder samt tilhørendepriser.