Reparation af iPhone 6 Plus

Skærm udskiftning

399 kr.

Batteri udskiftning

299 kr.

Ørehøjtaler-udskiftning

299 kr.

Højtaler udskiftning

299 kr.

Mikrofon udskiftning

299 kr.

Ladestik-udskiftning

299 kr.

Homeknap-udskiftning

299 kr.

Tænd/sluk knap-udskiftning

299 kr.

iPhone 6 Plus reparation i Århus

Book din tid her

iPhone 6 Plus reparation

Er din iPhone 6 gået i stykker, kan vi hos Teledoktoren altid være behjælpelige med at reparere den eller udskifte reservedele. Vores professionelle teknikere kan udbedre skaderne på din iPhone 6 i en af vores butikker, der ligger i Århus og Randers.

Vi kan alle sammen være uheldige. Derfor er den nok mest hyppige skade på smartphones, at skærmen bliver smadret ved tab, så der er behov for en skærmudskiftning. Dog er der også mange, som med tiden får lyst til at få sat et nyt batteri i deres smartphone. Har du en iPhone 6 Plus, som har brug for en ny reservedel, kan vi gøre arbejdet for dig – både hurtigt og billigt.

Slip for at købe ny iPhone

Det kan være fristende at købe en ny iPhone, hvis den gamle går i stykker, men det er også dyrt at udskifte sin iPhone. Derfor kan det ofte svare sig at få repareret sin nuværende telefon.

Hos PhoneGadgets udfører vi altid reparationer og udskiftninger af reservedele professionelt og med de rigtige reservedele. Derfor får du to års garanti på den udskiftede del, når du vælger at bruge os som din smartphonereparatør.

Besøg vores butik

Vi ved, at din tid er vigtig. Derfor tilbyder vi reparationer på iPhone 6 uden tidsbestilling, når du besøger en af vores butikker i Århus eller Randers. Mens du venter, sørger vi for at din iPhone 6 får udbedret fejl og mangler, så du igen kan bruge den optimalt.

Her på siden finder du vores billige priser på reparationer af iPhone 6 , men har du spørgsmål, kan du altid kontakte os i vores butik eller telefonisk.