iPhone 12 Pro Max Reparation

Skærm udskiftning
Tilbud 899 kr.

Batteri udskiftning

699 kr.

Ørehøjtaler-udskiftning

699 kr.

Højtaler udskiftning

799 kr.

Mikrofon udskiftning

799 kr.

Ladestik-udskiftning

799 kr.

Tænd/sluk knap-udskiftning

899 kr.

iPhone 12 Pro Max reparation i Århus

Book din tid her

Reparation af iPhone 12 Pro Max

Hos PhoneGadgets tilbyder vi flere former for reparationer af din iPhone . Uanset om der skærm med højtalerne, tænd/sluk knappen, batteriet eller noget helt andet,så hjælper vi dig med det. Alt efter hvilken reparation din iPhone 12 Pro Max trængertil, -. Hos os er du garanteret god service og højkvalitet, samt 2 års garanti på de reparationer vi udfører på din iPhone.

iPhone 12 Pro Max skærm udskiftning

Skærmen på en iPhone risikerer nemt at gå i stykker. Når du har den i tasken, lommen ellerandet tager den hurtigt imod ridser fra andre genstande. Taber du din iPhone, kan det ende med en helt ødelagt skærm, som ikke kun er træls ved, at man ikke kan se hvad, der vises på skærmen, men ligeledes er det ikke sikkert, at skærmenreagerer når du taster. Hos os står vores teknikere klar til at skifte din skærm samme dag som uheldet er ude.

Kig forbi i Århus

I vores butik i Aarhus tilbyder vi walk-in service, så du på den måde kan komme ind, når det passerind i dine planer. Vores teknikere står klar til at gøre din iPhone så god som ny igen. Ovenover finder du de reparationer vi tilbyder samt tilhørendepriser.